Descobrixen que el seu bebè té dos tumors en el cap després de portar-lo a l'hospital en pensar que li feien mal les dents

Amb tan sols 19 mesos
Imatge de Ronnie. | Cedida

Ronnie és un xicotet bebè de 19 mesos que està ingressat en un hospital de la ciutat de Bransholme, en el Regne Unit, segons relata el 'Daily Mail'. El motiu del seu ingrés va ser perquè els metges van descobrir que té dos tumors en el cap i que pateix neurofibromatosis, un trastorn genètic que afavoreix l'aparició de tumors en el teixit nerviós.

  

  

  

  

  

Pero el peor momento de la vida de los padres fue sin duda el instante en que entraron en su habitación y se encontraron al bebé inmóvil y sin responder. «Lo miré y lo primero que pensé fue: ‘Ha tenido un derrame cerebral’», explica Phil Kerman.

Según el padre, «levanté su brazo y se cayó. Lo puse en el suelo y no podía gatear», entonces decidió llamar rápidamente a los servicios sanitarios que lo trasladaron urgentemente al hospital de la zona.

Imatge del menut. | Cedida

 

El menut patix neurofibromatosis

Després de fer-li diverses proves al xicotet, els metges van descobrir que Ronnie tenia dos tumors no cancerigens en el cap i havia patit un derrame cerebral. A més, els sanitaris també van descobrir durant la seua exploració al xicotet que patia neurofibromatosis, un trastorn genètic que provoca l'aparició de tumors en el teixit nerviós.

Els tumors li han deixat quasi sense poder veure i encara està ingressat en el centre hospitalari. Cal destacar que dilluns que ve 19 de febrer, el xicotet Ronnie serà intervingut per a extirpar-li part del tumor i seguidament serà sotmès a quimioteràpia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ARA MATEIX: Greu atropellament a una anciana" "MOLT URGENT: Xiquet desaparegut a la Comunitat"