Detenen a un xic per saltar-se una ordre d'allunyament i a la seua nóvia per ajudar-lo a fugir en Alzira

La Policia els va pillar als dos junts saltant-se el toc de queda
Se salta una ordre d'allunyament cap a la seua nóvia i ella l'ajuda a escapar en Alzira | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en Alzira, en la comarca de la Ribera (València), a un xic de 24 anys com a presumpte autor d'un delicte de trencament de condemna, atemptat contra un agent de l'autoritat i danys, després d'agredir als policies quan anaven a arrestar-lo per saltar-se una ordre d'allunyament que tenia vigent sobre la parella amb la que anava.

A demés, la dona de 38 anys, que es trobava en eixe moment al costat d'ell, va ser detinguda per un presumpte delicte de desobediència en obrir-li la porta del cotxe policial quan anava a ser traslladat a dependències policials perquè emprenguera la fugida. 

Els fets van passar cap a les 00.20 hores de la nit del diumenge, quan els agents que es trobaven fent un control per a garantir que es complia el toc de queda establit, van vore a una parella caminant per la plaça d'Alacant de la localitat. En eixe moment, els policies li van preguntar el motiu de trobar-se en via pública tot i les restriccions, manifestant que venien d'una festa d'aniversari. Per tals fets, els agents van consultar les bases de dades policials per a proposar-los per a sanció.

La dona el va ajudar a intentar escapar

Una volta fetes les gestions oportunes, els agents van comprovar que el xic tenia en vigor una ordre de prohibició d'aproximar-se a menys de 200 metres vigent sobre la dona que li acompanyava, pel que quan anaven a detindre'l com a presumpte autor d'un delicte de trencament de condemna, este va començar a córrer en direcció contrària als agents. 

A pesar d'escapar dels agents, els policies el van interceptar uns metres després i seguidament va començar a fer colps a la patrulla que li va advertir en reiterades ocasions que deposara la seua actitud, fent este cas omís i resistint-se a la detenció. 

Finalment, quan els policies van introduir al sospitós en el cotxe policial, este va colpejar amb puntades la finestreta de la porta posterior esquerra, conseguint desencaixar el marc. A demés, la dona va aprofitar la situació per a acostar-se al cotxe i obrir la porta per a facilitar-li la fugida a la seua parella. 

L'home, amb antecedents policials, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de trencament, atemptat contra un agent de l'autoritat i danys i ha passat a disposició judicial. La dona va ser arrestada per un delicte desobediència i després de ser sentida en declaració va quedar en llibertat, no sense abans ser advertida de l'obligació de comparéixer davant de l'autoritat judicial quan per a això fora requerida. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un xiquet de 14 anys agredix a sa mare en sa casa de Quart de Poblet" "Intoxicada pel fum en cremar-se sa casa en Alacant"