Detinguda per tres robatoris amb violència a tres ancianes en Castelló

Els fets s'han produ√Įt en un rang de nom√©s quatre hores
Els agents de la Policia Local de Castelló s'han desplegat per diferents punts de la ciutat | Policia Local de Castelló

Agents de la Policia Local de Castell√≥ han procedit a la detenci√≥ d'una dona de 40 anys per presumptament robar amb viol√®ncia i intimidaci√≥ a tres octogen√†ries en diferents zones de la ciutat en un espai de temps de quatre hores.

Els fets s'han produ√Įt este dimarts cap a les 14.00 hores quan el Centre Municipal de Seguretat i Emerg√®ncies va rebre la cridada d'una dona molt asustada que va informar els agents que havia sigut atracada per una altra dona quan la v√≠ctima es disposava a pujar a sa casa en l'avinguda dels Caputxins. Segons la dona, de 88 anys, ella es disposava a entrar a l'ascensor del seu edifici quan va ser sorpresa per una dona que li va donar una forta espenta que la va fer caure en terra. 

R√†pidament la presumpta agressora li va agarrar el bolso i va eixir precipitadament del portal quedant-se la v√≠ctima en terra amb contusions. Despr√©s d'incorporar-se i demanar auxili, la v√≠ctima va aportar a la Policia Local de Castell√≥ una descripci√≥ de la presumpta autora del robatori amb viol√®ncia i els agents li van explicar els passos a seguir per a denunciar el robatori sent la v√≠ctima traslladada fins a l'Hospital General de la ciutat per a curar les seues lesions.

 

Segons agressió

M√©s tard, cap a les 15.00 hores, el CIMSE ha tornat a rebre la cridada d'una altra dona de 83 anys que alertava que una jove de mitjana edat li havia robat la seua cartera despr√©s d'agredir-la quan ella es trobava dins del portal de sa casa situat en la Ronda Magdalena. La descripci√≥ de la presumpta autora dels fets coincidia plenament amb l'aportada per la primera v√≠ctima. 

Els agents, quan van acudir a auxiliar a esta dona, van observar que esta presentava numeroses contusions per tota la cara pel que se'l va informar dels passos a seguir per a denunciar els fets i va ser assistida per les seues ferides per un servici d'emerg√®ncies sanit√†ries.

Una tercera víctima

Finalment, cap a les 18.00 hores, el CIMSE va rebre la cridada de la tercera v√≠ctima, de 87 anys d'edat, que assegurava que havia sigut agredida per una xica de mitjana edat amb una aparen√ßa f√≠sica que coincidia plenament amb la descripci√≥ facilitada per les altres dos v√≠ctimes.

La presumpta autora del robatori amb violència havia sorprés la dona quan esta accedia a un
immoble de l'avinguda del Rei Don Jaume. Segons la v√≠ctima, la dona li havia arrancat el bolso en el que portava diners, documentaci√≥ i alguns objectes personals. Fins a este lloc es va traslladar una patrulla de la Policia Local de Castell√≥ que va recaptar totes les dades i va auxiliar a la v√≠ctima fins que va apar√©ixer un familiar que es va fer c√†rrec d'ella.

Ha sigut identificada

Els agents de la Policia Local de Castelló s'han desplegat per diferents punts de la ciutat amb
l'objectiu de recaptar tota la informació relacionada amb estos robatoris i van informar de tots
els detalls obtinguts a la Policia Nacional per a localitzar a la presumpta autora dels fets.

Gr√†cies a esta gran labor, els policies locals han pogut descobrir dades importants sobre la identificaci√≥ d'esta persona i l'endem√†, una patrulla de la Grup d'Intervenci√≥ de Proximitat, G.I.P., que es trobava en labors de vigil√†ncia per la ronda de la Magdalena, va observar a una dona que travessava esta avinguda i les seues caracter√≠stiques f√≠siques coincidien plenament amb la descripci√≥ de l'autora dels robatoris amb viol√®ncia.

Immediatament, els agents han baixat del cotxe i despr√©s de confirmar que es tractava de la presumpta autora dels fets abans referits, els agents han procedit a la detenci√≥ de V.V.A., de 40 anys d'edat per tres presumptes delictes de robatori amb viol√®ncia i intimidaci√≥.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Trenca els espills retrovisors de 6 cotxes en València" "Atropella a un xic que anava en patinet i es dona a la fuga en València"