Una dona guanya 560 milions de dòlars en la loteria d'EUA i es nega a cobrar-los per a no revelar la seua identitat

Es tracta del huitè premi més gran de la història de la loteria

PowerBall és el sorteig de la loteria d'Estats Units | El Confidencial

Una dona d'Estats Units ha guanyat la quantitat de 560 milions de dòlars després que li haja tocat el vuitè major premi de la loteria en tota la seua història. No obstant açò, encara no ha acudit al fet que li donen els seus diners.

Cualquier persona correría a recoger este impresionante premio, pero no es el caso de esta mujer. Y no lo hace porque quiere preservar su intimidad y no dejar que nadie la vea en público recogiendo el premio.

Qualsevol persona correria a arreplegar este impressionant premi, però no és el cas de la dona. I no ho fa perquè vol preservar la seua intimitat i no deixar que ningú la veja en públic arreplegant el premi.

L'obliguen a arreplegar el premi públicament

Segons les normes de la loteria d'Estats Units, una quantitat de diners com esta ha de cobrar-se de forma pública. La dona no obstant açò no vol fer-ho així i demana poder cobrar el premi en efectiu i seguir mantenint el seu anonimat, segons ‘Crònica global’.

La guanyadora del premi ha arribat fins i tot a interposar una sol·licitud davant un jutge, però ni tan sol la llei està de la seua part. Les normes de la loteria no ho permeten i és perquè fent el lliurament de forma pública es pot evitar sospites de frau o malversació. Evidentment també és un gran mètode per a fer-se publicitat.

Per la seua banda, la dona no està disposada a arreplegar el premi sota aquestes condicions. El seu advocat explica que l'única cosa que demana la seua clienta és poder cobrar el premi de forma anònima i sense haver de ser reconeguda per ningú. Assegura que vol «tindre la llibertat d'entrar a un supermercat o d'assistir a esdeveniments públics sense ser coneguda».

La dona ara diu que va ser un «gran error» haver posat el seu nom en el paper premiat, assegura que si ella va signar el dors del bitllet va ser perquè va pensar que estava obligada a fer-ho segons l'ordenat per la informació en el lloc web de la comissió estatal de loteria.

El director de l'empresa ja li ha aclarit que estes són les regles del joc i que en este cas, el lliurament del premi ha de fer-se de la mateixa forma que amb «qualsevol un altre».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"BRUTAL: L'esperadíssima nova roba de Lidl que podràs comprar per tan sols 7 euros" "REVELAT: La gran mentida darrere de les creïlles del McDonald's que tots s'havien cregut"