Enrique Iglesias i Anna Kournikova, pares de dos bessons als quals haurien posat Nicholas i Lucy

Est seria el motiu de la polèmica absència a la boda de la seua germana Ana Boyer
Imatge de la parella | cedida

 

Enrique Iglesias i Anna Kournikiva han sigut pares per primera vegada després de molts anys de relació. Durant estos anys s'havia parlat en més d'una ocasió de la ruptura entre el cantant i l'ex tenista però sembla que després de 16 anys de relació seguixen units més que mai. Sobretot després que este cap de setmana passat s'hagen convertit en pares de dos bessons.

Polèmica absència 

Un xiquet al qual han cridat Nicholas i a la xiqueta li haurien posat Lucy segons ha desvelat el portal TMZ. Una boníssima notícia que ve després de la sonadísima i comentada absència de la parella en les noces de la seua germana Ana Boyer i el també tennista Fernando Verdasco.

D'esta manera doncs, apunten que després que Enrique no acudira a les noces de la seua germana en l'illa de Mustique el passat 7 de desembre amb la qual té una gran relació, est seria el motiu de la seua absència, deixant de costat qualsevol enfrontament que s'havia especulat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Colp judicial contra un dels decrets de Sanitat del govern valencià" "BOMBA: Les fotos que demostren que la gran traïció de María Lapiedra a Gustavo González"