Un home es llança al riu Túria per a rescatar al seu gos

S'ha quedat atrapat en una zona amb molta vegetació
Els bombers s'emporten a l'home que s'havia llançat al riu | GVA 112CV

 

Un home ha hagut de ser rescatat al riu Túria, al municipi valencià de Chulilla (Els Serrans), després d'haver-se tirat per rescatar el seu gos. Degut a l'abundant vegetació que hi havia a la zona, s'han quedat atrapats i no podien pujar a la senda, segons han informat des del Consorci Provincial de Bombers de València.

 

Per a traure-los, tasca que finalment s'ha dut a terme amb èxit, s'ha hagut d'esbrossar un canyar per a facilitar l'accés. Segons ha informat Las Provincias, el succés es va produir ahir al voltant de les 13 hores, i fins al lloc dels fets es van desplaçar bombers forestals de Calles i Chelva, així com un coordinador provincial del Consorci.

 

Altre accident a la mateixa zona

La cosa anava ahir de sobresalts a la comarca dels Serrans, i en concret a Chulilla, ja que poc després del cas de l'home que es va llançar al riu a rescatar al seu gos, els Bombers van haver d'ajudar a baixar a una xiqueta que s'havia doblegat el turmell en una excursió en la Ruta dels Ponts, també a Chulilla, informen des del Consorci.

Moments del rescat | GVA 112CV

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!