Homenatge a Josep, el ciclista de 16 anys que va morir atropellat en Castelló

El ciclista de 16 anys va ser atropellat el passat 25 d'octubre
Marquesina del tramvia a on es va produir l'accident | Google Maps

 

Este divendres 1 de novembre, en la ciutat de Castelló, s'ha celebrat un minut de silenci en l'avinguda del Mar, en memòria de Josep Pérez, el ciclista de 16 anys atropellat el passat 25 d'octubre. El xic es dirigia en bicicleta a cap a l'Escola d'Hosteleria del Grau de Castelló, a on estudiava.

 

Concretament, el ciclista va xocar amb un cotxe i va eixir disparat fins a caure sobre la marquesina de la parada de tramvia de l'avinguda del Mar de Castelló. El xic va poder ser reanimat pels servicis mèdics que van acudir al lloc, però va ser traslladat a l'Hospital en estat molt greu. Finalment, un dia després, el jove, de només 16 anys, va acabar morint en l'Hospital General Universitari de Castelló.

 

Esta mateixa setmana, la Policia Local de Castelló ha demanat l'ajuda de la ciutadania per a poder aclarir les causes de l'accident que va posar fi a la vida de Josep. El cos local de Policia demana que qualsevol testimoni dels fets els trasllade la informació.

 

Nombrosa concentració

La família del menor va convocar una concentració en el punt de l'accident este divendres, 1 de novembre, dia de Tots Sants. Els seus amics han acudit amb bicicletes fins al lloc, com a forma d'homenatge i per a reivindicar respecte, ja que la zona de l'accident és molt freqüentada per ciclistes.

 

Segons informacions del 'Mediterráneo', més de 150 persones s'han reunit per a dedicar-li un minut de silenci en la seua memòria. A més, la família ha reivindicat a l'Ajuntament més seguretat cap als ciclistes que transiten per esta zona. Una de les possibles solucions que es sol·liciten és la reducció de la velocitat en este tram, ja que únicament hi ha un semàfor i la velocitat màxima és de 50 km/h.

 

La tia del jove, Pilar Salvador, ha manifestat que «la zona és un punt de trobada entre molts adolescents, a on van a la fira, agafen el TRAM i queden amb els seus amics. La velocitat màxima hauria de ser de 20 o 30 km/h, ja que també hi ha centres educatius».

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!