Huit persones detingudes per vendre roba i complements falsificats en 11 locals de Benidorm

S'han confiscat més de 3.000 productes
Hi ha implicats 11 locals | Pixabay
 

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat de Benidorm, en el Baix Segura (Alacant), a huit persones que regentaven diferents comerços situats en la zona del 'Racó de Loix' en els que presumptament s'oferia al públic roba i complements falsificats de conegudes marques del sector.

Segons ha informat un comunicat, entre els objectes falsificats s'han intervingut mascaretes de les usades per a la prevenció del Covid-19 en les que s'usaven gràfics característics i d'aparença idèntica als de reconegudes marques de prestigi en el sector.

Els efectius han comptat amb l'assessorament d'un expert de les marques per a determinar la falsedat dels productes. En el dispositiu fet a este efecte s'han inspeccionat un total d'11 locals, mentres que als propietaris dels comerços se'ls ha acusat d'un presumpte delicte contra la propietat industrial. Altres dos propietaris han resultat investigats però no detinguts.

La investigació va començar abans de la pandèmia

La investigació, que va tindre el seu inici abans de la pandèmia i que va ser postergada a causa d'esta, ha conclòs amb la intervenció de 3.000 efectes falsificats, principalment equipament deportiu, roba, complements, en la seua majoria bosses.

Els agents han exposat que, si bé en esta ocasió i a causa de la seua recent comercialització, s'han intervingut un important número de mascaretes falsificades, de les usades per a la prevenció del Covid-19 en les que s'usaven gràfics característics i d'aparença idèntica als de conegudes marques de prestigi en el sector.

Durant la intervenció, els agents del Grup V de la Policia Judicial de la Comissaria de Benidorm van ser acompanyats per un expert de les marques perjudicades amb la finalitat de comptar amb el seu assessorament per a destriar si els productes que s'oferixen al públic en general es tracten de objectes falsificats.

Els detinguts amb edats compreses entre els 36 i els 47 anys, van ser sentits en declaració en les dependències de la Comissaria de Benidorm donant compte de tot l'actuat al Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'esta localitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Confisquen 3.300 tests ràpids de Covid-19 que eren venuts il·legalment en València" "Ferit en un accident amb el cotxe en Castelló de la Plana"