Identifiquen a quinze persones en València per fer carreres il·legals al costat del cementeri

Les carreres s'han produït durant el Gran Premi de Xest

La Policia Local de València ha identificat a un total de 15 persones i controlat a 23 vehicles per presumptament participar en carreres il·legals durant el Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, este cap de setmana en el Circuit Ricardo Tormo de Xest (València). La majoria de les carreres clandestines es van realitzar en les dàrsenes al costat del cementeri municipal de València, en el tram entre els carrers Campos Crespo i Gaspar Aguilar. Segons el balanç del cos local de seguretat, els agents han formalitzat dos denúncies per conducció negligent o temerària, a més de dos actes d'infracció a la Llei de Seguretat Ciutadana, durant el dispositiu especial d'este passat divendres.

  

La nova Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia ha realitzat un total de 217 controls a vehicles en el Gran Premi de Xest, entre el dijous i la passada jornada. D'ells, 170 eren motocicletes o ciclomotors. Els policies també han efectuat un total de 149 proves d'alcoholèmia als assistents a la competició, de les quals set han llançat un resultat positiu, per damunt de la taxa permesa. Quant a substàncies estupefaents, tres proves van donar positiu i es van alçar sis actes per incomplir la Llei de Seguretat Ciutadana en tinença de drogues. Altres 12 vehicles van ser immobilitzats i 24 persones denunciades per falta d'haver passat la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) o de segur obligatori.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El 80% dels ingressos no financers de la Comunitat van destinats a sanitat, educació i serveis" "La reunió que abordarà el finançament autonòmic de la Comunitat"