Impedixen votar a un home amb incapacitat greu en Chiva

No ha pogut moure's des del seu cotxe fins al lloc a on li corresponia votar
Urna de les eleccions 10-N | Laia Solanellas

 

Este diumenge, un veí de la urbanització de Calicanto de Chiva, en la comarca de la Foia de Bunyol (València), ha estat quasi dos hores intentant dipositar els seus vots en les urnes de la seua mesa electoral corresponent.

 

Segons informa 'Las Provincias', Santos D.T, que té una incapacitat greu, no ha pogut moure's des del seu cotxe fins al lloc a on li corresponia votar. I es que l'home, que es mou amb cadira de rodes, ha caigut en terra i ha patit un colp fort en la cadera.

 

Acompanyat d'ell, la seua dona ha hagut de demanar que tragueren les urnes al carrer per a que l'home exercira el seu dret al vot, però els membres de la mesa electoral s'han negat. Posteriorment, el president d'una altra mesa, lloc a on no havia de votar este home, s'ha acostat per a ajudar-lo, però els membres de la mesa a on li corresponia votar li ho han impedit també.

 

Després d'estos fets, algunes persones que estaven en eixos moments en el lloc han cridat a la Guàrdia Civil i els agents han permés que el cotxe poguera accedir fins al col·legi i, d'esta manera, este veí introduïra els seus vots en les urnes.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!