Intenta matar al seu home en Alacant cremant el matalàs mentres dormia

No era la primera volta que la dona intentava assassinar al seu home
L'habitació va quedar totalment calcinada | Policia Local d'Alacant

La Policia Local d'Alacant ha rescatat a un home que es trobava atrapat en un incendi originat en sa casa, situada en el carrer de l'Àguila d'Alacant, i ha detingut a la seua parella, una dona que ha confessat haver cremat el matalàs a on dormia la seua parella. La detinguda està acusada d'un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i temptativa d'homicidi amb danys.

La Policia Local d'Alacant va acudir la matinada de diumenge al domicili de la parella sobre les 4.40 hores, alertats per un incendi en una casa. A la seua arribada, un menor de 14 anys va manifestar als agents que son tio es trobava atrapat en la casa a on s'estava produint l'incendi, segons ha informat l'Ajuntament d'Alacant en un comunicat.

Els agents policials van accedir a la vivenda, que es trobava «inundada per un dens fum i sense visibilitat», i van conseguir arribar fins a l'habitació a on es trobava l'home atrapat.

Una volta fora de la casa, l'home va declarar als agents que quan estava dormint es va despertar «per la forta olor» i va vore a la seua dona «delirant i prenent el matalàs» i va explicar que, més tard, el seu nebot va intentar apagar el foc, però va resultar impossible, pel que li va dir que isquera de la casa.

No era la primera volta que intentava matar al seu home

La detinguda ha manifestat als agents policials ser la presumpta autora de l'incendi i ha confessat haver pres el matalàs a on dormia la seua parella. A més, ha indicat que «no és la primera volta que ho fa», ja que abans ho va intentar de la mateixa manera, conseguint apagar-lo sense que la seua parella la denunciara.

Per a l'extinció de l'incendi es van desplaçar un total de tres dotacions dels bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS), que van accedir a l'interior amb dotze efectius, van intervindre amb diferents línies d'aigua per l'interior i van conseguir apagar el foc. L'habitació a on es va originar el foc va quedar completament calcinada i les altres estances parcialment afectades.

Els efectius sanitaris van atendre 'in situ' a l'home de 48 anys i al menor de 14 anys per inhalació de fum, sense necessitat de ser desplaçats a un centre sanitari.

Els agents han detingut a la dona per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i temptativa d'homicidi amb danys, que va ser informada dels motius de la seua detenció, a més dels drets que li assistixen i posada a disposició judicial.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferida greu en ser atacada per dos gossos en Benissa" "Troben el cos carbonitzat d'una dona en el incendi d'un assentament il·legal en Alacant"