Detenen a un jubilat per vendre cocaïna en locals d'oci de Guardamar

No despertava sospites a causa de la seua edat
L'home no despertava sospites a causa de la seua edat | Guàrdia Civil

 

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a un jubilat, de 64 anys, per venda de cocaïna en locals d'oci de Guardamar del Segura, en el Baix Segura, Alacant. Presumptament, l'home anava pels locals amb el cotxe –sense tindre un lloc fix de distribució– i venia als clients que trobava per la zona.

 

Els fets van passar el diumenge passat, 9 de juny, quan els agents estaven en el carrer del Doctor Luís Rivera de la Guardamar, una zona d'amb bars i sales d'apostes. Allí van observar com l'ara detingut no parava de pegar voltes amb el cotxe per la zona, cosa que els va cridar l'atenció. Després d'uns moments, el jubilat va baixar del cotxe i, al cap d'uns minuts, va tornar al vehicle.

 

Després de vore com actuava, els agents van decidir registrar-lo i va ser en eixe moment que li van trobar un pot amb 15 bossetes de plàstic amb dosis de cocaïna, a punt per a ser distribuïdes. En anar al cotxe, van trobar 3 dosis més i 243 euros en bitllets menuts, suposadament, de la recaptació del dia.

 

Després de detindre'l per un delicte contra la salut pública –per tràfic de drogues– la Guàrdia Civil va registrar la casa de l'home i va trobar ferramentes per a la manipulació i dosificació de droga, a més de llibretes del banc amb saldos «considerables». El detingut, ara per ara, està en presó provisional i esperant el juí.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El desconegut triangle amorós que va fer que Juanín disparara a les cunyades" "ALERTA ALACANT: Incendi en una fàbrica de cautxú"