Polítics valencians condemnen l'últim «assassinat masclista» a Vinaròs en un dia simbòlic i després d'un «mes complicat»

La vicepresidenta, Mónica Oltra, ha fet diverses referències a les tres víctimes d'este mes a la Comunitat
Concentració al Palau de la Generalitat | Europa Press

 

Representants del Consell i d'altres partits valencians han guardat este dissabte tres minuts de silenci per l'últim cas de violència masclista ocorregut este passat divendres a Vinaròs, on un home presumptament va disparar a la seua exparella i després es va suïcidar. L'acte de condemna coincideix en una data simbòlica, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, i després «d'un mes complicat», amb tres casos a la Comunitat Valenciana.

Així ho ha expressat la vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, enfront de les portes del Palau de la Generalitat a València, que han congregat a polítics i a ciutadans al voltant en un acte de repulsa contra la violència de gènere, per a mostrar-se «al costat de les víctimes i completament en guerra amb els agressors». 

  

Ens hem vist ací tres vegades este mes

  

tota la societat se senta interpel·lada

Oltra ha reivindicat que «no és possible que hi haja silenci quan una persona sap que la seua companya de treball, la seua germana o la seua amiga està vivint una situació de violència de gènere». «Hem de denunciar, abrigallar a les víctimes i assenyalar a l'agressor, no podem deixar-les soles en eixa gran faena que és denunciar i eixir d'eixa situació d'anul·lació que l'agressor practica durant anys», ha defensat. 

  

una societat decent defensa a les seues dones

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!