Ratifiquen 12 anys de presó per apunyalar a la seua dona en ple carrer a Torreblanca

Este intent d'assassinat va ocórrer el 23 de març del passat any

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació presentat per la defensa del maltractador del Dimecres Sant, Petrus S.S, qui va apunyalar a la seua dona en ple carrer en Torreblanca el 23 de març del passat any. El TS ratifica així, la condemna de 12 anys i tres mesos de presó imposada per l'Audiència Provincial de Castelló per un delicte d'intent d'assassinat i altre de lesions en l'àmbit de la violència de gènere.

L'advocat de la defensa al·lega que no podia condemnar-se al seu client per assassinat perquè segons ell, no havia quedat acreditat. 

El Tribunal, tanmateix, considera que la alevosia sí que es va quedar suficientment acreditada, ja que els ganivets foren «mortals de necessitats» i la pena, de dotze anys i tres mesos es «ajustat i proporcionada» per al Suprem, que recorda que, encara el condemnat reconeguera els fets, «la seua confessió ni va contribuir ni va facilitar el descobriment dels fets ni del seu enjudiciament».

El Tribunal li va retirar la pàtria potetat de la filla de sis anys que va tindre amb la víctima, que va patir secueles i ha estat més d’un any de baixa laboral. La Fiscalia va demanar per a Petrus S.S un total de 15 anys de presó, tres més dels imposats pel tribunal castellonenc.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VERGONYÓS: Un altre cas de violació en grup a Espanya" "Esta matinada: Diverses persones intoxicades per un incendi en una vivenda d'Elx"