Sara Rubio, dona del presentador Roberto Leal, denuncia l'assetjament d'alguns seguidors per a acostar-se a la seua família

«Fer-se passar per una companyia de missatgeria per a traure'm l'adreça de la meua casa és jugar molt brut» ha denunciat la periodista
Roberto Leal, presentador de 'Operación Triunfo 2017' | València Diari

El renovat programa 'Operación Triunfo' que ha aconseguit collir grans assoliments televisius a més de donar a conèixer els grans futurs artistes del nostre país, també ha aconseguit que tot el món vulga saber-ho tots sobre cadascun dels concursants i per descomptat, del seu presentador. I és que no és suficient saber el romanç impossible entre Aitana i Cepeda o els plans com a parella d'Amaia i Alfred, els fans incondicionals de 'OT ' també volen conèixer més al presentador del moment.

  

  

Roberto Leal i Sara Rubio en una imatge d'arxiu  | Xarxes socials 

 

La denúncia de la dona de Leal

Pel que sembla, un fan del programa i de Roberto Leal ha arribat a realitzar alguna cosa tan extrema que els propis afectats ho han denunciat, assetjar a la família en la seua pròpia casa. A través del seu compte de Twitter, la periodista Sara Rubio ha explicat el joc brut al que han arribat algunes persones per a acostar-se a Leal i la seua família: «Fer-se pansa per una companyia de missatgeria per a traure'm l'adreça de la meua casa és jugar molt brut», ha denunciat. 

«Companys, Roberto Leal mai s'ha negat a res, i si dubten, pregunten perquè igual se sorprenen amb la seua accessibilitat», ha comentat la dona del presentador de ‘Operación Triunfo’. A més ha volgut advertir que «en eixacasa viu un bebè de 7 mesos», la filla de tots dos Lola.

«Les coses no es fan així »

Per la seua banda, el propi Roberto Leal també ha volgut denunciar la situació que ha hagut de viure la seua dona Sara Rubio: «Molt poca classe. És millor i més bonic anar de front. Solament espere que estiguen a l'altura de les circumstàncies. Les coses no es fan així», ha escrit en el seu compte de Twitter després de compartir l'escrit de la periodista.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ara Mateix: Accident mortal a la v-31" "Última Hora: Greu incendi industrial a València"