Els sindicats del metro i tramvia de València i Alacant disposats a tornar a negociar després de tres mesos de vagues

Encara que de moment per a la pròxima setmana continuen les aturades convocades

Quasi tres mesos consecutius de vaga en el metro i tramvia de València i Alacant, sembla que hi ha una possibilitat de posar fi a esta situació. I és que tal com explica 'Levante', els sindicats UGT, CCOO, SIF i SCF en estos últims dies han negociat amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a intentar arribar a un acord i que es pacte «com més prompte possible».

D'altra banda, la direcció de Ferrocarrils també treballa per consensuar una proposta que permeta arribar a un acord i posar fi a les constants vagues. Cal recordar, que les parades afecten el metro i tramvia es desenvoluparen durant diversos dies cada setmana des de setembre i en un o dos trams horaris de dos hores la majoria d'ells i estan convocades fins al 12 de gener de 2018.

Horaris per a esta setmana

Per a la pròxima setmana hi haurà aturades el dilluns 4 (de 5.30 a 9.30 hores), el divendres 8 (de 18.35 a 22.35 hores) i el diumenge 10 (de 18.15 a 22.15 hores). Estes atures compten amb uns serveis mínims del 60% en les hores punta (de 6 a 9 hores, de 12 a 16 hores i de 19 a 22 hores) i del 50% en les hores no punta.
A estes parades s'afegixen altres convocats per altres quatre sindicats més SF i CGT que afecten sols a les línies del tramvia de València, en marxa des del mes de març per protestar per la falta de la plantilla personal de conducció.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Males notícies sobre l'onada de fred a la Comunitat" "María Teresa Campos, retinguda per la policia en arribar als Estats Units"