EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

El testimoni protegit assegura que li oferiren 35.000 euros per assassinar a l'alcalde de Polop

Importants declaracions durant el juí pel crim de Ponsoda
L'exregidor Juan Cano, durant una declaració en el juí | EFE

 

Este matí de dijous, durant el juí que se celebra per l'assassinat de l'alcalde de la localitat de Polop, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant), Alejandro Ponsoda (PP), el testimoni protegit ha declarat que li oferiren 35.000 euros per matar-lo.

 

Segons 'Información', el confident, que ha declarat entre un discret dispositiu de seguretat, havia treballat com a porter en el club d'altern de Mesalina de Finestrat i que, pocs mesos abans de la mort de l'alcalde, es van reunir amb ell els seus caps per a proposar-li l'assassinat. El testimoni es va negar, però va sugerir el nom de dos persones que ara estan acusades de l'assassinat, Radim Rakowski i Robert Franek.

 

En la mateixa reunió estava també Juan Cano, un dels investigats i el posterior successor de Ponsoda i abans regidor d'Urbanisme. Sobre ell ha declarat que era conegut com 'el director', que era un client habitual i que consumia drogues. El confident ha assegurat que el va identificar anys després de què la Guàrdia Civil li ensenyara una fotografia. El testimoni també ha dit que fer estes declaracions no li aporten res bo, ja que va haver de fugir de Benidorm i que ha viscut amenaçat per a que canviara el seu testimoni.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram