Tres persones investigades per furtar i usar la targeta crèdit d'una dona en un hospital de València

Una de les persones implicades havia compartit habitació amb la víctima en l'hospital
La dona estava en l'hospital quan li la van furtar | iStockPhoto (Farknot_Architect)

La Guàrdia Civil de Picassent, en la comarca de l'Horta (València), en el marc de l'operació 'SUAMA' ha investigat a tres persones per delictes de furt i estafa bancària en robar i usar la targeta bancària mentres la propietària estava en un hospital de València.

La víctima en eixir de l'hospital es va donar compte que no tènia la seua targeta de crèdit entre els seus objectes personals, i des de la seua entitat bancària la van informar que havien fet dos extraccions de diners en una entitat bancària de Picassent.

Immediatament, en tindre coneixement d'eixos fets, la Guàrdia Civil de Picassent inicie una investigació per a determinar la identitat del responsable o responsables d'eixos il·lícits. Fruit de la investigació es va poder comprovar que la víctima havia compartit habitació amb una dona que residia en Picassent.

A mesura que va avançar l'operació es va conseguir saber la identitat de l'home que havia tret diners del caixer, coincidint la casa d'este amb la dona que va compartir l'habitació amb la víctima. Per això, es va procedir a investigar a tres persones, una xica i dos xics, d'edats compreses entre els 24 i 35 anys, per delictes de furt i estafa. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de primera Instància i Instrucció núm. 3 de Picassent.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu ferit en un accident de trànsit en l'A-23, en Sagunt" "Dona llum a un bebé en sa casa de l'Alcora"