Paz Padilla recorda el consell de Jordi Sánchez en el moment més dur de la covid-19

Padilla conta a les xarxes la seua experiència ingressada de la covid-19

L'estrela de Sálvame i actriu de la sèrie "La que s'aveïna ha comptat la seua experiència després de ser víctima de la pandèmia de la covid-19. Assegura que els primers dies van ser "molt senzills", ja que no tenia símptomes.

El consell de "Jordi el pescadero"

A partir del cinqué dia va començar a tindre febre "em feia mal tot el cos i no podia moure'm del sofà". El huité dia va ser quan després de notar la pressió en el pit va recordar l'advertiment que li va donar Jordi Sánchez, qui també va passar la malaltia, i va decidir acudir a urgències.

La presentadora ha comunicat que ja té anticossos i està "pràcticament recuperada", de fet la prova d'antígens ha donat negatiu.

"Mai vaig pensar que anava a passar per això"

Padilla assegura que no esperava passar esta experiència, on ha trobat a persones de totes les edats ingressades per coronavirus. Ha mostrat també un calorós agredecimiento a tots els sanitaris i les persones que s'han preocupat per ella en aquests dies

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Possible reconciliació: Telecinco confirma el fitxatge més esperat de 'Supervivientes'" "Olga Moreno posa Telecinco entre les cordes: no vol anar a 'Supervivientes' sense ell"