'La Resistencia' carrega contra València, la paella i les Falles

El còmic Jorge Ponce ha volgut dedicar el seu monòleg a esta província

Jorge Ponce en La Resistencia
Explica que «quan arribes a València i t'ix dir 'flipes' molt ràpidament» | Twitter

Jorge Ponce ha fet un monòleg sobre València en el popular programa 'La Resistència', que ha provocat els riures tant del públic com de David Broncano, el presentador del moment. «València són moltes coses. València és tot extraradi, no hi ha centre, matemàticament n'hi haurà, potser un punt, però tu no pots arribar a ell. I no és que siga lletja, és que està 'to' bonic', tampoc és bonica. València pareix que l'ha dissenyada el teu cosí el pastiller que es va traure un curs de disseny gràfic», són les paraules que han donat inici a este discurs.

Segons informa 'Las Provincias', este còmic porta ja algunes setmanes fent burla de les diferents províncies del país. D'esta manera, explica que «quan arribes a València i t'ix dir 'flipes' molt ràpidament». A demés, assegura que la ciutat és com un trailer d'Espanya dirigit pel director de 'Fast & Furious', amb un poc de corrupció, un toc de costa i alguns neons.

De la mateixa forma, Ponce ha destacat també que als valencians els agrada molt la festa. «Tenen gastronomia, tenen cultura, tenen investigació... però tot és una excusa per a la festa. És com... si jo a este material li pose un poc més de resistència, aguantarà més la festa?», ha qüestionant tocant algunes voltes el terra amb el peu.

Crítica a les Falles

Però no podia acabar el seu monòleg sense fer referència a la festa dels valencians, les Falles. «A pesar de pensar tot el dia en la festa, tenen la pitjor festa popular de tota Espanya, les Falles», al que Broncano ha afirmat estar d'acord. «Soroll, foc... I l'única cosa que construixen van i la cremen. Els ninots estan to' bonics i els vestits de fallera no els cremen», ha ironitzat el còmic.

Per a acabar amb el seu discurs, Ponce ha enviat un beset a tots els valencians, però ha volgut afegir també un missatge: «Jo a la paella li tiraré el que m'isca dels ous... i li diré paella».

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris
TONY
Jorge Ponce, eres LA MERDA MES PUDENTA QUE EXISTEIS EN EL MÓN, POSAT LA LLENGUA EN EL FORIGOL Y REVENTA

envia el comentari