Vídeo: Una antiga col·laboradora acusa a 'Sálvame' de masclista en una connexió en directe

L'antiga col·laboradora fa dies que no apareix en el programa i pareix que és per una decisió pròpia
Belén Ro porta setmanes sense aparéixer en pantalla | Telecinco

'Sálvame' es caracteritza per ser espontani i per comptar amb moments de desconcert protagonitzat pels seus col·laboradors i convidats, però en esta ocasió pareix que un testimoni va deixar del tot descol·locat a l'equip del programa. Carlota Corredera connectava en directe des de la porta de la casa de Maria Teresa Campos, a on s'havia celebrat un dinar nadalenc, en el que estava convidada l'excol·laboradora del programa Belén Rodríguez. 

Esta en un primer moment no volia entrar en directe, però finalment va accedir per respecte al reporter que feia hores que esperava l'eixida de la periodista a les portes de la casa de la Campos. En un primer moment la connexió estava pensada per a que Rodríguez contara que havia passat dins de la casa, donada l'actualitat que rodeja a Maria Teresa Campos, en conseqüència de la separació amb l'humorista Bigote Arrocet.

Però esta intenció es va diluir i les paraules de la col·laboradora eren cada volta amb un to més sarcàstic. Carlota Corredera li va voler preguntar a Belén Ro si tenia intenció de tornar al seu lloc de treball i ella va dir que de moment ho veu complicat per l'ambient que es respira.

'Sálvame' s'ha convertit en un programa masclista

La presentadora va voler que la col·laboradora s'explicara millor i va ser en eixe moment quan Belén Ro va dir que el programa estava donant veu a certs col·laboradors com Kiko Matamoros i Antonio David Flores que fomentaven el masclisme, convertint d'eixa manera el programa en un format de caràcter masclista.

Carlota Corredera posava cara de no entendre la reacció de la col·laboradora, però seguia insistint en voler saber més sobre la seua possible tornada. Per la seua banda, la col·laboradora va dir que s'ho estava pensant, però que de cap manera vol coincidir en dies amb Antonio David Flores, un dels seus majors enemics.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: El cabreig d'Alberto Chicote en directe per una pregunta en 'Espejo Público'" "Cap d'Any: Estos són els programes especials de les principals cadenes de televisió"