La meua iaia demana les coses per favor a Google: el tendre missatge que arrasa en xarxes

Angelita és l'àvia que s'ha fet viral en Twitter per la seua manera tan especial de demanar les coses a Google

Índex Amagar

Twitter és una de les xarxes socials que les persones més utilitzen per a presumir dels seus iaios i iaies. En esta ocasió, l'usuari Javier Gallurt s'ha fet viral en compartir com navega la seua iaia per Internet: "La meua iaia demana les coses si us plau a Google", diu el tuit. En la fotografia pot llegir-se com l'àvia de l'usuari li 'demana' al navegador "la missa de hui dissabte, per favor".

El tuit triomfa

El tuit acumula ja més de 204.000 'm'agrada', i Javier ha aprofitat per a presentar a la seua àvia: "Ací teniu a Angelita, que hem anat a donar un passeig hui, així li poseu cara, vos dóna les gràcies".

<

>
En la imatge que acompanya al tuit, Javier mostra com la seua àvia escriu en el cercador "la missa de hui dissabte per favor". Un gest molt tendre i que ha portat a respostes igual d'entranyables per alguns usuaris.

Revol a Twitter

Davant el renou que ha generat en Twitter, el nét de Angelita ha compartit amb els usuaris algunes dades més sobre la seua iaia. "A final de novembre compleix 90, és una persona molt vital, hui hem estat entrenant un poc de força al parc, preservar les seues habilitats bàsiques en estos anys és molt important (ajupir-se, aixecar-se, empényer, tirar) és una crac!" escriu el jove al costat d'unes imatges de Angelita.

<

>

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un bar prohibeix escoltar 'All I want for Christmas is you' de Mariah Carey" "Porten el taüt d'un porter mort al camp per a homenatjar-lo tirant-li penals"