111 llocs de treball als quals pots accedir a l'Ajuntament de València

Es busquen advocats, arquitectes, tècnics d'electricitat i jardiners, entre altres perfils professionals

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, ha llançat un pla d'ocupació (EMCORP) amb el qual 111 persones s'incorporaran a treballar en dependències municipals durant sis mesos. A més, s'oferirà formació, orientació i assessorament empresarial perquè a la ciutat les persones desocupades «tinguen la seua oportunitat».
Es tracta d'un programa cofinançat per l'Ajuntament de València i LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació, amb fons procedents del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), amb un import total d'1.662.125,43 euros, ha indicat el consistori en un comunicat.


En esta línia, podran optar al programa les persones desocupades de més de 30 anys empadronades en el terme municipal de València i inscrites com a demandants d'ocupació en Espai Labora.


La previsió és contractar més d'un centenar de persones de diferents perfils professionals per a la realització d'obres o serveis d'interés general en diferents serveis municipals, com advocats/as, arquitectes/as, tècnics/as d'electricitat o preimpressió, o jardiners/as, entre altres.


Així mateix, el pla contempla tant els contractes laborals directes en dependències municipals, com la contractació, orientació laboral, coaching i assessorament especialitzat i suport en emprenedoria. En este últim cas, podran rebre atenció personalitzada en els Punts d'Atenció a l'Emprenedoria o començar la seua activitat empresarial en els centres de coworking 'Petxina' i Co-Create.

Els beneficiaris podran comptar amb un assessorament de qualitat en els centres de 'Barris per l'Ocupació', on disposaran d'un servei d'informació dels recursos i programes de l'Ajuntament, així com de personal tècnic d'orientació que els guiarà en el procés de cerca d'ocupació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"No més cervesa calenta, refresca les teues llandes en 30 segons" "La Diputació d'Alacant organitza tres webinar per a informar del Brexit"