Sala Russafa alça el teló este divendres amb una l'obra de teatre 'Threesome'

Es podrà vore durant tot el cap de setmana
La programació de la Sala Russafa torna el divendres | Pixabay

Sala Russafa es posa en marxa este divendres, 17 de setembre, després de sis mesos de tancament i arranca la seua temporada «més incerta però també més il·lusionant» en el seu 10 aniversari, amb fins a 30 propostes de dansa, teatre i música, al costat de les residències creatives i els tallers adaptats a la situació.

Al costat de les noves propostes, la programació de la nova temporada incorpora aquelles que no es van poder dur a terme en els mesos de març, abril i maig pel tancament temporal. És el cas de 'Threesome', una peça de la companyia Alarcón&Cornelles que s'incloïa en el 'Cicle de companyies valencianes' amb el que el teatre, des de la seua inauguració, fa costat al talent dels professionals de l'escena autonòmica.

Del 17 al 20 de setembre, dins del programa 'Oh! La Cultura Tardor' de l'Institut Valencià de Cultura (IVC), s'estrena la versió per a escenari d'esta obra presentada en el festival Russafa Escènica 2019 en un espai no convencional. Ara es mostra una nova posada i direcció d'escena per a esta versió lliure de 'Tape', del nord-americà Stephen Belber, que va ser portada al cinema amb Ethan Hawke, Robert Sean Leonard i Uma Thurman.

En este cas, Rafa Alarcón i Fran de la Torre donen vida als personatges masculins, mentres que Silvia Valero (17 i 20 de setembre) i Iolanda Muñoz (18 i 19) interpreten al vèrtex femení d'este triangle, un trio d'amics que es retroba després de deu anys sense vore's. Jerónimo Cornelles dirigix una versió que salta àgilment entre l'humor negre i el drama i desplaça la trama al context espanyol per a reclamar canvis legislatius que distingisquen la violació de l'abús sexual.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Èxit en la sexta edició de Godejam en el municipi valencià" "L'exposició 'València s'il·lustra' s'inaugura en la Rambleta el dissabte"