Els caftans, l'exòtica edició limitada d'H&M ideal per este estiu

Els caftans i túniques d'H&M són les peces ideals per a estiu gràcies a la seua comoditat i frescor
L'edició limitada d'estiu d'H&M és de caftans i túniques | H&M

 

Les  edicions limitades estan de moda en les firmes de preu reduït, ja que s’han convertit en articles imprescindibles per als amants de la moda; són articles que enamoren a l’instant i que desapareixen en segons. La firma H&M, conscient del fervor que causen les seues edicions limitades, acaba de traure'n una totalment pensada per als dies de calor que venen, i que ha causat verdadera sensació: la marca sueca ha tret una col·lecció de caftans i túniques d’inspiració oriental de teixits frescos i lleugers, ideals per a portar durant tot el dia gràcies a la seua comoditat.

Els caftans són peces de roba de teixits de gasa i ras, amb teles de cotó i colors càlids, i alguns acabats amb flocs; per això s’han convertit en la roba ideal per lluir este estiu. L’aire de sofisticació que aporten estes teles ens traslladen a un món exòtic i de somni i són, a més a més, una roba comodíssima i fresca.

Descobrix les túniques i caftans d'H&M

Caftà rosa amb detalls de pedreria brodada | H&M

Un dels preferits d'esta edició limitada d'H&M és un caftà de color rosa en teixit de setí, que du uns detalls de lluentons brodats del mateix color; de coll redó amb un poc d'obertura, d'esta peça es desprén una elegància discreta. El pots conseguir per 99 euros.

Negre, amb flocs i vaporós, un caftà perfecte per a la platja | H&M

 

Este caftà de color negre amb estampat blanc de grans flors està elaborat en un teixit vaporós de viscosa i du un acabat de flocs en les mànigues; un caftà ideal per als dies de platja, que pots comprar per 59,99 euros.

Túnica blanca en teixit de jacquard | H&M

De les túniques de la nova edició limitada d'H&M destaquem esta en color blanc brillant de teixit jacquard. D'altura mitjana i coll 'mao', també existix el mateix model en color rosa amb detalls platejats, del que ja s'han acabat les existències. El seu preu és de 69,99 euros.

Túnica rosa en teixit jacquard | H&M

També pots adquirir un vestit de classe caftà amb cintura cenyida; el que pots vore a continuació aporta un aire de misticisme amb el seu escot de pic i mànigues amples. Pots conseguir-ne un en daurat o bé en blanc, per 79,99 euros.

Vestit caftà en teixit de jacquard | H&M

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"LLISTA: Els 8 millors destins a on viatjar el 2019" "VALÈNCIA: Cau el segon premi de la Loteria nacional de dijous"