El 44 aniversari de Kiko Hernández, el més trist de tots

Són temps especialment durs per al col·laborador
Ha coincidit amb la pandèmia i amb l'acomiadament de la seua gran amiga | Telecinco

Kiko Hernández ha celebrat este dimecres 26 d'agost un any més de vida. El col·laborador viu un moment dur i difícil en el seu entorn laboral i personal. Kiko, que ha bufat hui 44 ciris, ja no compartix plató amb la seua gran amiga, Marta López, que va ser despatxada de Mediaset per «conducta irresponsable» davant del Covid-19. A demés, va ser el madrileny qui va llegir el comunicat en directe dijous passat i no va poder evitar mostrar el seu dolor per la decisió de la direcció de la cadena.


Kiko, molt trist després de llegir el comunicat de Mediaset

«Mediaset Espanya ha decidit prescindir des de hui de la col·laboració de Marta López en els diferents programes d'entreteniment davant de l'actitud públicament irresponsable que ha manifestat en el seu àmbit privat, en no mantindre la rigorosa conducta que tot ciutadà ha de complir per a superar la crisi sanitària provocada pel Covid-19 i que, evidentment, exigix l'empresa», llegia en directe Kiko Hernández amb una expressió molt trista.

Dies abans, Kiko li pegava un bon carxot a la seua amiga Marta per este tema: «Em pareix una poca vergonya que quan estan dient que cada volta hi ha més infectats i que se saturaran els hospitals, vos en n'aneu de festa a ajuntar la careta els uns amb els altres i, després, ho publiqueu en Instagram. Em pareix d'un altre món», deia el col·laborador, que enguany no podrà celebrar el seu aniversari amb una festa grossa.


No podrà tindre festa privada pels 44 

L'any passat, Kiko Hernández va bufar 43 ciris en una festa privada al costat dels seus amics més pròxims  en el restaurant V Club feat Arola, situat en el terrat del Bingo Las Vegas, en Madrid, que va acabar a altes hores de la matinada.

Entre els convidats a la festa, a on també es va poder viure una exhibició de focs artificials, van estar alguns membres d''IdoloFilms', empresa amb la que Kiko es va iniciar en el món del cine i,  evidentment, el seu entorn més pròxim.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ja se sap qui és l''amic especial' de Makoke" "Rocío Flores, en la corda fluixa per un brot de Covid molt a propet d'ella"