María Lapiedra i Gustavo González seran pares

Ho ha anunciat Kiko Hernández en 'Sálvame'
María Lapiedra i la seua parella Gustavo González podrien estar esperant un fill  | La Coctelera

 

El col·laborador Gustavo González i l’exactriu porno María Lapiedra seran pares. Així ho afirmava ahir Kiko Hernández en ‘Sálvame’, quan a mig programa aprofitava l'ocasió per a felicitar el seu company: «Enhorabona, que seràs pare». L’al·ludit però no ha volgut confirmar ni desmentir res, declarant de manera concisa: «Encara no està confirmat».

Recentment van perdre un bebé

Això seria una alegria molt gran per a la parella, que fa tres mesos va perdre el bebé que esperava quan Lapiedra es trobava de poques setmanes de gestació. Cal recordar que la seua relació turbulenta ha estat plagada d’alts i baixos, amb ruptura inclosa, des de què isquera a la llum que havien sigut amants durant vora 8 anys d'amagades de les seues respectives parelles. 

 

Finalment, van optar per posar punt final a estes relacions. Este seria el tercer fill per a Maria Lapiedra, que en té dos amb el seu ex Mark Hamilton, i el cinqué per a Gustavo, que té 4 fills més amb la seua exdona, amb qui va estar casat més de 20 anys.

 

Kiko Hernández revelava la notícia  | Telecinco

 

Davant del disgust que van patir amb la pèrdua del seu primer bebé en comú, els dos s’estan mostrant molt cautelosos a l’hora d’anunciar de nou un embaràs, encara que també podria ser que estigueren preparant una exclusiva per a anunciar-ho. 

Davant de la insistència de Kiko Hernández per a què ho confirmara, Gustavo ha contestat sense donar més detalls: «No et mentiré, volem ser pares, vam tenir un problema, el vam perdre i ho vaig explicar; estem esperant per a vore si María està embarassada o no». Amb això, Kiko li ha respost que la notícia està més que confirmada.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🌴☀ Les impressionants vacacions de Jorge Javier Vázquez que han sorprés a tots" "😥 La gran decepció que s'ha emportat Pablo Urdangarin"