El Govern d'Espanya proposarà eliminar la mascareta a partir del 26 de juny a l'aire lliure

Sánchez anuncia un Consell de Ministres extraordinari dijous que ve per a adoptar formalment la decisió

El president espanyol Pedro Sánchez durant una roda de premsa després de la cimera de l'OTAN, a Brussel·les

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat en la clausura de la trobada del Cercle d’Economia, que proposarà en un Consell de Ministres extraordinari que la mascareta no siga obligatòria en exteriors des del 26 de juny.


Sánchez ha explicat que, "Com a president del Govern, i el que hem viscut durant estos 15 mesos de pandèmia, abans que optimista preferisc ser prudent. I així i tot, des de la prudència. Esta vegada els optimistes acceptaran i pot fins que es queden curts. Espanya superarà totes les seues previsions".

I afig: "M'agradaria començar esta intervenció fent un anunci molt important per als 47 milions de compatriotes al nostre país. M'agradaria dir-los que celebrarem un Consell de Ministres extraordinari dijous que ve i en el qual proposarem que no siga obligatòria la mascareta en espais lliures des del dissabte 26 de juny".


El Govern ha pres esta decisió en un moment en el qual el ritme de vacunació s'ha accelerat considerablement i 13 milions de persones tenen la pauta completa.


Sánchez, que ha rebut un important suport dels empresaris en el cim anual de la patronal catalana, s'ha referit a les paraules expressades per alguns d'ells en eixa cita, com la consellera delegada de Banc Santander, Ana Patricia Botín, que va dir que Espanya "s'eixirà" en referència a la recuperació econòmica.

"Esta vegada els optimistes encertaran i fins pot ser que es queden curts", ha dit el president, que considera que el país podrà fins i tot superar les previsions inicials. Sánchez, que sent el suport de les xifres econòmiques i de creació d'ocupació, ha expressat que el creixement serà "espectacular".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari