Quin temps farà durant els primers dies de les Falles de València?

El primer dia de setembre serà un dia més de tardor que d'estiu amb pluges generals i localment intenses i en forma de tempesta que vindran acompanyades de fortes ratxes de vent i fins i tot de pedra.

Quan s'acaba agost sempre ens plantegem com es presentarà la tardor climatològica. Enguany a més, ens hem de preocupar per l'oratge de Falles.

La setmana ha sigut molt moguda meteorològicament parlant, i tot indica que les primeres hores del setembre i de les Falles també ho seran.

El primer dia de setembre serà un dia més de tardor que d'estiu amb pluges generals i localment intenses i en forma de tempesta que vindran acompanyades de fortes ratxes de vent i fins i tot de pedra. Així ens ho demostra l'avís meteorològic que tenim hui a la major part de la Comunitat, que es traduirà en un dia marcat per la inestabilitat des de primera fins a última hora del dia

Les tronades i les pluges més intenses i perilloses seran les que es registren en punts de l'interior, però no descarte que arriben a les comarques centrals amb activitat i que fins i tot puguen tocar punts de la costa.

Pense que demà dijous fins a mig matí encara queden restes d'inestabilitat que podran deixar ruixats i fins i tot les últimes tronades al centre o a la costa però amb el pas de les hores l'oratge serà més estable i fins i tot acabaran pujant les temperatures màximes. De vesprada els núvols d'evolució sovintejaran les zones de muntanya on podrà quallar alguna tempesta.

La recta final de la setmana, la recta final i els dies grans de les Falles sembla que podem estar més tranquils perquè encara que tant divendres com dissabte creixeran nuvolades a les muntanyes del nord i de l'interior, però difícilment arribaran a la costa, i diumenge en bufar el ponent i el llebeig les temperatures quedaran més altes. La vesprada de diumenge el cel quedarà més ennuvolat pel pas d'un front que la nit de la cremà podria deixar alguna gota (res important).

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agost se'n va fent soroll" "Les pluges torrencials a Canet i Sagunt deixen més de 100 l/m² durant la matinada"