Enxampen Victòria Frederica fumant mentre anava en patinet

La filla de la infanta Helena i Jaime de Marichalar ha començat el curs en l'institut St. George de Madrid on estudia segon de batxillerat
Imatge de Victòria Frederica fumant | Gtres

 

Cada vegadasembla més clar que en els últims temps l'infanta Helena no només pateix pel seu fill gran sinó que Victòria Frederica comença a protagonitzar els seus propis escàndols.  L'última fotografia de la jove que han captat els paparazzis no agradarà res a la seua mare

Fins ara, era Froilà el que tenia una imatge de jove conflictiu, de mal estudiant i, un aspecte d'ell que odia la infanta, de fumador. Ara, però, ha estat la germana d'aquesta qui ha estat enxampada fumant mentre circulava en un patinet elèctric. 

La xicoteta, que tot just acaba de complir els 18 anys, ha tornat a les classes de segon de batxillerat que realitza a l'institut St. George de Madrid. Dies abans, se l'ha pogut veure molt ben acompanyada protagonitzant la portada d'una coneguda revista.   

 

La jove va demostrar ser molt hàbil amb el patinet 

En les imatges on apareix fumant, la néta dels reis emèrits llueix un estil molt informal. Duu una minifaldilla vaquera, una camiseta i una dessuadora a més d'unes sabatilles esportives. Els periodistes que la van fotografiar expliquen que anava a classe conduint el patinet amb molta habilitat, ja que fumava mentre ho feia

I és que sembla que el maneig d'aquest tipus de vehicles és cosa de família. Fa uns anys ja es van captar unes imatges molt curioses de la seuamare en un monopatí. A més, el seu pare Jaime de Marichalar utilitzava freqüentment un patinet elèctric per circular per Madrid després de patir un ictus.  

Imatge de la reina Sofia amb els seus néts Victòria Frederica i Froilà. | Gtres

 

La reina Sofia podria ser la culpable del vici dels germans 

L'afició pel tabac que tenen els dos germans Marichalar la podrien haver heretat de la seua àvia materna, segons ha publicat la revista 'Vanity Fair'. La reina Sofia és fumadora tot i que són poques les ocasions en les quals se l'ha vist fumat en públic.   

La mare de Felip VI sembla que té per costum fer una cigarreta després de dinar i que va començar a fumar «per fer-se la gran davant les amigues». El marit d'aquesta, el rei Joan Carles, també va ser durant molts anys un addicte a la nicotina i encara fuma algun puro esporàdicament. Tots dos podrien haver estat el mal exemple que ha fet que dos dels seus néts hagin adquirit aquest vici tan perjudicial per a la salut. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"AL·LUCINA: Isa Pantoja explica en 'GH VIP' el seu episodi més macabre" "Tota la roba de Zara i Stradivarius que ha comprat Paula Echevarría per menys de 30€"