Ix a la llum el vestit de nóvia de Xisca Perelló

Este dissabte 19 d'octubre, la parella formada per Rafa Nadal i Xisca Perelló s'han convertit en marit i muller
Els detalls del vestit de nóvia de Xisca Perelló | València Diari

Este cap de setmana, la premsa del cor ha estat molt pendent del casament entre el tenista Rafa Nadal i Xisca Perelló. Els dos han triat el municipi de Pollença com a l'escenari perfecte per a formalitzar el seu amor i convertir-se en marit i muller, després de catorze anys de relació.

El palauet triat ha sigut 'Sa Fortalesa', un antic castell del segle XVI ubicat al nord de Mallorca. Allí, la parella s'ha donat el «sí, vullc» i han disfrutat de la festa amb els convidats. I no es tracta d'una llista de convidats qualsevol, ja que figuren noms com els reis emèrits, Joan Carles i Sofia, el milionari Richard Mille o companys de professió de Nadal, com Feliciano López i Carles Moyà.

Però a pesar de l'atenció de la premsa del cor, han transcendit ben pocs detalls sobre la boda, i és que els principals implicats volien que fora una cerimònia d'allò més íntima. El que sí que hem pogut saber és com és el vestit de nóvia de Xisca.

El secret més ben guardat

El disseny de Rosa Clará per a Xisca Perelló | Instagram

La prestigiosa dissenyadora Rosa Clarà ha sigut l'encarregada de confeccionar el vestit de nóvia. I, ara, la creadora ha decidit compartir amb tot el món el seu treball i revelar el disseny que ha fet especialment per al dia més feliç de Xisca Perelló.

Clarà especifica que es tracta d'un vestit amb escot caixa, que està brodat a mà, que porta màniga llarga i que està confeccionat amb encaix francés. D'altra part, ha afirmat que el vestit està inspirat en l'Art Decó, que porta micropedreria i que la falda té una cua que es pot extraure, feta amb seda natural.

A més, també s'ha sabut que la dissenyadora, que ha volgut escriure unes paraules d'agraïment als novençans, també serà l'encarregada de fer el segon vestit que Xisca Perelló lluirà una volta acabe la cerimpnia.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els detalls de la boda de Rafa Nadal i Xisca Perelló" "La nova parella d'Alejandro Sanz va tindre un idil·li amorós amb Mick Jagger"