30 okupes s'apropien d'una casa en el barri Melilla de Vila-real

Les ocupacions van començar fa huit mesos
El veïnat d'este barri de Vila-real es troba molt preocupat per esta situació | OK diario

Els veïns del barri Melilla de la localitat de Vila-real, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), es troben molt preocupats, ja que des de fa huit mesos un gran número de persones, totes elles d'origen espanyol, han ocupat una casa amb terreny inclòs i piscina.

Tal com ha publicat el diari 'Mediterráneo', esta situació va començar amb una desena de persones ocupant este domicili de Vila-real. No obstant això, hui dia, s'ha multiplicat fins a conseguir la trentena.

Diferents veïns han confirmat al citat mitjà que han presentat denúncies sobre este assumpte davant el Cos Nacional de Policia que han hagut d'acudir unes quantes voltes fins al lloc dels fets davant el requeriment dels veïns.

Una casa ocupada per 30 persones

Respecte a este tema, els veïns d'este barri de Vila-real asseveren que «està entrant gent i trencant parets per a posar portes al carrer, fan obres a l'interior i, a la nit, venda de tota classe de material; la música molt forta i, sobretot, entren a dormir 20 o 30 persones».

Així mateix, les víctimes expliquen que «quan arriba la policia espenten tres xiquets perquè no els puguen tirar i prosseguir els seus treballs quan els agents marxen».

A demés, els veïns d'esta localitat valenciana han afegit: «Els veïns tenen por i per això no ho denuncien, i l'Ajuntament diu que no és el seu problema. El barri Melilla de Vila-real s'ha convertit en un lloc perillós per a viure». Una opinió que no compartixen altres residents, que asseguren que la zona «és molt tranquil·la, a pesar que pot haver-hi casos com estos okupes» que, en esta ocasió, han ocupat una casa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit greu xiquet en un accident entre un cotxe i un patinet en Paterna" "Ferida en un accident entre un cotxe i un patinet en València"