Una dona ferida és rescatada en la Illeta dels Banyets del Campello

La dona s'ha trencat el turmell esquerre
La dona és natural de Madrid | Europa Press

L'equip de Salvament i Socorrisme ha rescatat a una dona de 64 anys ferida que havia caigut en la Illeta dels Banyets del Campello, en la comarca de l'Alacantí (Alacant), segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Els fets s'han produït en el matí d'este dilluns, quan la dona va patir una caiguda en la Illeta dels Banyets i es va trencar el turmell esquerre, precisen les mateixes fonts. El rescat es va iniciar cap a les 12.30 hores del migdia, quan una trucada de la Policia Local alertava que una persona havia caigut.

Immediatament, l'operatiu de Salvament i Socorrisme es va posar en marxa i es va desplaçar fins al lloc una moto d'aigua i una embarcació, amb la que es va procedir a evacuar a l'accidentada, una dona natural de Madrid.

Ha sigut traslladada en una moto d'aigua

A pesar de les «dificultats intrínseques» en la zona de l'accident, els socorristes van fer una «ràpida intervenció» tant terrestre com marítima, amb la col·laboració dels efectius de la Policia Local, que van participar en les faenes de trasllat de la dona fins a la moto d'aigua, destaquen des del consistori.

Una volta en la moto d'aigua i prèvia immobilització de l'accidentada, els socorristes la van traslladar fins a l'embarcació, que es va dirigir cap al port a on, el Club Nàutic El Campello va facilitar l'accés de la llanxa i de l'ambulància del servici a les instal·lacions. Posteriorment, la dona ferida va ser traslladada a l'hospital de Sant Joan d'Alacant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ara mateix: Grans retencions en la CV-35 entre Paterna i San Antonio de Benagéber" "Agredixen a un xic per a robar-li el mòbil en Alzira"