Mercadona respon a un usuari que es queixava pel preu dels xurros sense gluten

El consumidor ha lamentat l'alt preu del producte i ha al·legat que «no és ric»
Imatge de los xurros de la polèmica | Cedida

 

Les xarxes s'estan omplint últimament de celíacos que protesten pels productes adaptats a la seua intolerància que venen en els supermercats. Un d'aquests s'ha convertit en viral després que de manera inesperada Mercadona li responguera a la seua queixa. Concretament va ser l'usuari Javi Román que es va queixar sobre el preu d'un dels productes de la cadena valenciana que vénen de gust després de l'arribada del fred: els xurros.

A través de Twitter va compartir una imatge on es veu el preu d'una borsa de xurros de 24 unitats que costaria uns 75 cèntims i d'1,50 euros el quilo i en canvi al costat el dels xurros sense gluten en els quals el pack inclourien un total de huit unitats per 2,60 euros la borsa de 150 grams i amb un preu de 17,33 euros el quilo.

La indignació del client celíac va ser tal que va adjuntar la següent frase que va demostrar el seu important cabreig: «Sóc celíac no sóc ric». El tuit, que s'ha convertit en viral en les xarxes, ha dividit les xarxes ja em mentre alguns usuaris li donaven el seu suport i van assegurar que «no eren celíacs per gust».

El missarge va generar debats en les xarxes

D'altra banda, molts van defensar també a la cadena justificant l'alt cost de les farines i el procés de fer-ho sense gluten. Entre els comentaris un usuari li va assegurar que no ho anaven a escoltar i que canviara la seua alimentació per productes més sans.

No obstant açò, Mercadona si que va donar resposta a la queixa del celíac, un fet que va sorprendre a més d'un. En esta línia, van assegurar que prendrien nota i que treballen per a oferir els seus millors preus i qualitat als clients: «Hola Javi, ens esforcem a oferir productes amb la millor qualitat al millor preu. Ho anem a transmetre als responsables. Gràcies».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Si compres a Mercadona t'interessa esta informació per al Nadal" "TERRATRÈMOL EN TELECINCO: Un conegut periodista vol anar-se´n ja"