La Platja del Gurugú es reobre al bany

Els valors obtinguts en les mostres indiquen l'absència de contaminació d'origen residual a la zona de bany

L'Ajuntament de Castelló comunica la reobertura al bany Habitagte, platja del Gurugú este dimarts després d'informar la Direcció General de l'Aigua de la Generalitat Valenciana que l'estat de l'aigua és apte per al bany.

Les últimes analítiques realitzades assenyalen que l'aigua torna a situar-se per sota dels límits establerts pel Reial Decret 1341/2007, d'11 d'octubre, sobre la gestió d'aigües de bany.

Els valors obtinguts en les mostres indiquen l'absència de contaminació d'origen residual a la zona de bany. Cal recordar que este dilluns es va activar el protocol de forma automàtica després de l'avís de la Direcció General d'Aigües de la Generalitat Valenciana i es va prohibir el bany al detectar nivells elevats de paràmetres microbiològics.

Segons els serveis tècnics municipals, ha estat un episodi de contaminació puntual que ja ha cessat. L'origen no s'ha determinat, però es descarta que siga a causa d'obres municipals o de filtracions de la xarxa de clavegueram local.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut un menor per arrancar els ulls a un vigilant d'un hotel a Espanya" "Declarat un incendi en una empresa química de Picassent"