5 anys de presó per clavar un matxet a un home a Borriana

L'Audiència de Castelló el considera autor d'un delicte d'assassinat en grau de temptativa i d'un delicte lleu de lesions

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a cinc anys de presó un home per un delicte d'assassinat en grau de temptativa, per al que aprecia l'atenuant de reparació de dany.

La sentència, dictada després que la defensa del penat arribés a un acord amb el ministeri fiscal pel qual reconeixia els fets i acceptava la pena sol·licitada per ells, li prohibeix acostar-se a menys de 500 metres i de comunicar-se amb la víctima principal, a la que ja ha indemnitzat, durant sis anys.

La Sala també el condemna al pagament d'una multa de 720 euros per un delicte lleu de lesions, pel qual haurà d'indemnitzar una segona perjudicada amb 280 euros.

Els fets van passar durant la vesprada nit del 20 de juny de 2020 a les proximitats d'un bar de Borriana, quan el condemnat es va acostar per l'esquena a la víctima amb un matxet de grans dimensions que li va clavar a la part esquerra del cap, la qual cosa li va provocar una ferida de cinc centímetres amb sagnat immediat, de la qual va tardar a curar 30 dies.

El ferit estava acompanyat d'una dona que, per evitar un nou atac, es va interposar entre la víctima i el condemnat, qui la va agredir a la mà amb l'arma i li va tallar en un dit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un motorista ferit en un accident a Castelló" "Desmantellen una macroplantació de marihuana a Alacant"