Un xic de 29 anys amenaça de mort amb un bat de beibol a dos germans pels carrers de Torrent

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.
Lloc dels fets en Torrent | Maps

 

La Policia Nacional ha detingut a un home, de 29 anys i d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces, en el municipi de Torrent, en la comarca de l'Horta Sud de València.

El xic va ser sorprés corrent darrere d'un cotxe amb un bat de beisbol en la mà i amenaçant de mort a l'ocupant. Pel que pareix també havia amenaçat al seu germà en la porta del local que regenten.

  

Els fets van ocórrer al voltant de l'una de la matinada, d'este dissabte, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091, per a que es dirigiren a la plaça de la Llibertat, on hi havia un home amenaçant de mort a un altre.

  

Ràpidament la patrulla es va traslladar fins al lloc dels fets, i en el trajecte, molt prop del carrer indicat, van observar a un home cridant i amb un bat de beisbol en la mà, perseguint a un vehicle. 

En el moment que el sospitós es va adonar de la presència policial, va tirar el bat i va cessar la seua persecució. Els agents el van interceptar i van descobrir que moments abans el sospitós s'havia presentat en el bar que regentaven el perseguit i el seu germà, i els va amenaçar de mort, havent de fugir un d'ells en el seu cotxe ja que, pel que pareix, va començar a perseguir-lo en un estat d'agressivitat desmesurat. 

  

Finalment, després dels fets i les manifestacions de l'home, que va «açò no es quedarà d'esta manera, ningú es riu de mi», els policies ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces greus. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un jove patix un accident en caure a les vies de Metrovalencia" "Reyes sabia que 1 roda estava «punxada» abans de l'accident"