Sergio Dalma ven sa casa de Zamora per 250.000 euros

L’habitatge va comportar a l’artista diferents maldecaps com una investigació d’Hisenda o una reforma per no complir amb la normativa urbanística.
Sergio Dalma vol vendre sa casa i oblidar-se dels problemes que li ha ocasionat | Migració

 

Sergio Dalma demana 250.000 euros per comprar una de les cases que més maldecaps li ha suposat. Segons va avançar ‘La Coctelera’, es tracta de l’habitatge ubicat a Zamora, el qual va ser investigat per Hisenda i va haver de reformar-se per complir amb la normativa urbanística.

El cantant va adquirir aquesta casa quan es va enamorar del municipi de Rosinos de la Requejada, ubicat a Sanabria (Zamora). D’aquesta manera, Dalma va decidir comprar una casa i convertir-la en el seu refugi rural personal amb la intenció de descansar i gaudir de la natura.

Però ara, l’artista l’ha posat en venda a través d’una plataforma immobiliària, on demana 250.000 euros. Juntament amb l’anunci i diferents fotografies, es pot llegir el següent text. «Hi havia una vegada... una casa amb un encant especial on gaudir del confort enmig de la naturalesa. A només 15 quilòmetres del llac de Sanabria».

Així és la casa que Sergio Dalma posa a la venda per 250.000€ | València Diari

 

Segons va informar 'Vanitatis', la raó que hauria donat el cantant als habitants de la zona seria que vol comprar-se una casa a Catalunya per estar al costat dels seus pares, els quals són ja majors.

La casa és d'estil rural i s'ubica en un entorn idíl·lic | València Diari

 

Característiques de la casa

L’habitatge que està en venda és d’estil rural i disposa d’uns 300 metres quadrats que estan distribuïts en dos plantes. Pel que fa a l’interior, es combinen els elements de pedra i de fusta per tal de conservar l’aspecte rural de la casa.

Tot i haver sigut reformada, manté el seu estil rural original | València Diari

 

En total hi ha quatre habitacions grans, quatre lavabos, una cuina totalment equipada, un pati i un balcó. Un altre detall important és que disposa d’una xemeneia per combatre els dies de fred.

La casa té quatre grans habitacions | València Diari

 

Una casa maleïda 

Dalma va comprar la casa l'any 1999, després de sentir-se atret per aquest municipi de 400 habitants. Des d’aquell moment, els problemes ja van començar a fer-se evidents.

Sergio Dalma va comprar la casa el 1999 | València Diari

 

Per una banda, la casa no complia amb una normativa sobre el sòl urbà que regulava l’espai que havia d’existir entre la carretera i els habitatges. Aquesta llei afectava de manera directa a la casa de Dalma, i l’artista es va veure obligat a fer una reforma per adaptar els murs del domicili a la normativa.

D’altra banda, tal com va explicar 'Jaleos', la casa va ser investigada per Hisenda en relació a una de les parts de l’habitatge perquè està registrada com a magatzem i es podria utilitzar per a altres funcions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Pedro Cavadas visita "El Hormiguero"" "La foto de Natalia Sánchez amb el seu bebè que t'emocionarà"