EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

Albert, de 'SV', confessa que està enamorat de Lara Álvarez

El concursant català assegura que vore-la en les proves sempre era un motiu de felicitat

 

Lara Álvarez va rebre a Albert amb un fort abraç en Madrid | Telecinco

 

Albert, un dels finalistes de 'Supervivientes 2019', a més d'una experiència increïble, pareix que de l'illa també s'ha emportat una altra cosa: l'amor. És el que es desprén de l'entrevista que l'han fet fa pocs dies en el programa 'Cazamariposas', sobre la seua bona relació amb la presentadora Lara Álvarez.

 

Els rumors sobre esta possible parella náixer ja durant el programa, ja que la relació entre els dos era molt fluida. De fet, eren molts els comentaris dels seguidors del programa que incitaven i demanaven que hi haguera alguna relació entre els dos una volta finalitzat el programa.

 

Confessa estar enamorat de la presentadora

Amb este context, des de 'Cazamariposas', no van dubtar en preguntar-li a l'extronista de 'MYHYV' sobre el seu possible amor amb l'asturiana. En este sentit, Albert va manifestar que: «Les obvietats crec que no fa falta que les responga. Lara té enamorat a tot el país i jo, formo part d'este país».

 

Davant esta confessió, els presentadors van preguntar-li a Albert si en alguna de les proves vore a Lara era un al·licient per a seguir amb il·lusió en el programa i ell, no va dubtar en dir que: «Vore a Lara sempre és un motiu de felicitat. Però no només per vore-la, també per com tracta als concursants i per com et fa sentir». Finalment, en el programa van recordar la rebuda que li va fer la presentadora a Albert una volta arribat al plató de Madrid que, a diferència d'altres concursants, li va respondre amb un gran abraç.

Al programa 'Cazamariposas' van fer-li una entrevista a Albert | Divinity

 

 

La seua complicada relació amb la Pantoja

Albert també va parlar durant l'entrevista de la seua relació amb Isabel Pantoja. El finalista de 'Supervivientes' va criticar l'actitud de la cantant, ja que considera que «tot ho fa bé, i que els altres ens equivoquem». Finalment, va assegurar que manté molt bona relació amb altres companys com el guanyador Omar Montes i Colate.

Albert va arribar a la final de 'Supervivientes' | Telecinco 

 

També et poden interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!