Dos morts i huit ferits en una explosió química en Tarragona

La segona víctima mortal estava desapareguda des de l'explosió i el seu cadàver ha sigut trobat este dimecres
Imatge de l'explosió | Twitter

 

Una forta explosió en una indústria del polígon sud de Tarragona, en la localitat de la Canonja, ha originat un incendi de grans dimensions en plena zona petroquímica que ha deixat dos morts i huit ferits —un crític, un molt greu, un altre greu i cinc lleus—.

 

La segona víctima mortal es trobava desapareguda des de què es produïra l'explosió en el Polígon Sud de la Canonja. L’home, encarregat de la planta, ha sigut trobat mort en el lloc dels fets entre les runes, segons fonts de l'empresa. Es tracta de la segona víctima mortal com a conseqüència de l’explosió en la planta d’IQOXE, després de la mort de Sergio Millán, veí de Torreforta, després de l’impacte d’una planxa metàl·lica en l’edifici a on vivia

 

Veïns confinats en sa casa

L'explosió s'ha produït cap a les 18.40 hores de la vesprada en una fàbrica de l'empresa Indústries Químiques de l'Òxid d'Etilé (IQOXE), antiga IQA, per motius que s'estan investigant. Com a mesura preventiva, Protecció Civil ha demanat inicialment el confinament dels veïns de les poblacions de Tarragona, Salou, Vila-seca, Reus, Constantí, el Morell i la Canonja, encara que cap a les 19.30 hores l'han restringit a la Canonja i Vila-seca i en les altres localitats només existixen molèsties pel fum.

 

L'explosió ha provocat, fins i tot, tremolors en les finestres d'alguns edificis i ha causat un gran incendi i una columna de fum visible des de quilòmetres de distància.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!