Arantxa Sánchez Vicario rep un fort colp judicial i econòmic

L'extenista, que afirma que està arruïnada, haurà de passar 720 dòlars al seu ex

La parella té de moment la custodia compartida dels seus dos fills
Arantxa i Josep Santacana quan estaven junts | GTRES

Nou revés judicial per a Arantxa Sánchez Vicario en el divorci de Josep Santacana. L’extenista ha sigut condemnada per un jutjat de Miami a passar-li al seu exmarit 720 dòlars mensuals en concepte de pensió alimentària per la custòdia compartida dels dos fills que tenen en comú, Arantxa, de 10 anys, i Leo, de 8.

Una mala passada per a la tenista, que ja va haver d'acceptar fa uns mesos el dictamen de la jutgessa que determinava la custòdia compartida dels seus fills amb el seu exmarit Josep Santacana. D'esta manera, cadascú s’encarregarà de les despeses que generen els xiquets en el seu torn, els extres aniran a mitges i Arantxa, a més, haurà de pagar 720 dòlars mensuals al seu exmarit.

L'extenista ix perdent dels jutjats

Esta quantia ha sigut determinada amb el procediment habitual en els EUA, comparant els ingressos dels dos progenitors i, en funció d’unes taules, determinant la quantitat a pagar per part del progenitor que més ingressos té. En este cas, l’extenista ha eixit perdent tot i afirmar per activa i per passiva en diferents ocasions que està arruïnada, encara que el seu exmarit ha desmentit la seua versió afirmant que Arantxa té un patrimoni molt superior al seu.

 

Arantxa Sánchez Vicario está dispuesta a todo en su divorcio con Santacana
Arantxa Sánchez Vicario haurà de passar 720 dòlars al seu exmarit, Josep Santacana | La Coctelera

Amb tota esta sèrie de dificultats, li està costant molt a l’extenista alçar el cap, després de tant de temps entre procediments judicials i polèmiques que han acabat inevitablement afectant a la seua vida professional i embrutant la seua imatge. En la banda contrària, Josep Santacana, a qui ella va conéixer quan era una tenista d'elit milionària, ha prosperat gràcies als negocis que ha anat alçant en els EUA, al contrari que la seua exdona, que continua insistint en dir que està arruïnada.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari