Es desperta de matinada i es troba un home amb un ganivet eixint de davall del llit en València

La jove es va despertar cap a les 05.00 i quan va xafar en terra, va trobar l'agressor
L'agressor estava davall del llit armat amb un ganivet   | Cedida

 

Este dimarts de matinada, cap a les 05.00 hores, s'ha produït un fet terrorífic en un dels barris del sud de la Ciutat de València. Una xica, resident molt prop del Mercat d'Abastos, s'ha alçat de matinada per a anar al bany i, en eixe moment, ha vist com un home amb un ganivet en la mà eixia de davall del seu llit i li ha ordenat que no cridara.

La xica, espantada per esta escena de pel·lícula de por, ha pogut eixir-se'n sense cap agressió gràcies a que ell li ha demanat que li obrira la porta del carrer per a poder escapar-se, cosa que ha fet i, d'eixa manera, ha pogut respirar tranquil·la. Una volta segura, la jove ha avisat a Emergències i, tot seguit, ha arribat la policia a l'escena.

Segons pareix, tal com ha informat 'Levante', l'agressor era un lladre que havia entrat a la vivenda per les reixes del baix comercial situades davall del balcó de les víctimes, que viu amb una companya de pis. Les hipòtesis policials apunten que el lladre va entrar en la casa de matinada, va furtar alguns objectes i diners –que les xiques han denunciat com a robades– i quan va intentar escapar-se per la porta principal, no va poder, ja que havien tancat a pany i clau.

Per desgràcia per al delinqüent, un home d'uns 45 anys i vestit amb roba fosca, quan es va amagar davall del llit d'una de les xiques, ella es va despertar cap a les 05.00 de la matinada. Per això, segurament improvisant, quan ella va xafar en terra, ell va aprofitar per a eixir del lloc a on s'amagava i amenaçar-la per a que el deixara eixir. Era l'única manera que tenia de poder escapar-se ràpidament de la ratera a on s'havia ficat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El luxós i caríssim sopar del rei Felip amb amics i sense Letícia" "XOC MORTAL: 1 mort i 1 ferit en accident entre cotxe i moto en l'A-70 en Sant Joan"