Una empresa ofereix quasi 180.000 euros als qui cedisquen els seus drets d'imatge

Promobot és una companyia de desenvolupament de tecnològic que ha creat un robot amb aspecte humà


Promobot ofereix 200.000 dòlars, uns 178.000 euros aproximadament, a persones que permeten que utilitze la seua cara i la seua veu per a implantar-ho en els robots que estan desenvolupant. Aquests robots amb aspecte humà es pretenen començar a vendre l'any 2023.


La companyia aclareix que la seua intenció és que els robots siguen el més "humans" possible, posant com a requisit tindre més de 25 anys, i que els sol·licitants "han de tindre una cara 'amable i amigable". Però per a optar a aquesta bonificació de 200.000 dòlars han d'estar disposats a cedir els seus drets d'imatge "per a usar la seua cara per sempre".


La fi d'aquests assistents és treballar "en hotels, centres comercials i altres llocs concorreguts”, substituint el treball que podria realitzar qualsevol persona. Com el robot 'Cecilia' llançat per una companyia israeliana, creada perquè faça còctels i li'ls servisca als seus clients, evitant així recórrer a un bàrman expert.

No saben per què objectius s'utilitzaren els rostres

 

En principi, l'empresa compta amb possibles futurs clients que utilitzarien aquests amigables robots. Alguns d'aquests podrien ser Walmart, l'aeroport de Baltimore-Washington dels EUA i el Dubai Mall.


Atés que encara no hi ha cap contracte signat, no és del tot segur per a què fins poden haver d'utilitzar aquests humanoides, factor a tindre en compte abans de signar la cessió dels drets d'imatge.
Segons els terminis imposats per al llançament d'assistent humanoide, la companyia ha volgut començar a tramitar aquestes llicències la més ràpida possible per a evitar retards legals.

Demandat per usar el rostre d'Arnold Schwarzenegger

 

Promobot hi ha decidisc oferir aquesta gran quantitat de diners per a evitar demandes, tal com va ocórrer fa alguns anys per utilitzar el rostre de l'actor Arnold Schwarzenegger per a un dels seus androides.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor el youtuber Apetor, de 57 anys, mentre gravava un desafiament extrem" "Un client va deixar un comentari a un restaurant en la seua comanda que s'ha fet viral"