Celebren una festa il·legal en una nau d'Alacant amb més de 30 persones sense mascaretes i consumint alcohol

S'ha demanar el tancament de l'activitat del local
Hi havia més de 30 persones | Pexels

La Policia Nacional ha desmantellat una festa il·legal en una nau a on està situat un restaurant en el polígon Pla de l'Espartar en la ciutat d'Alacant, i en la que participaven més de 30 persones sense respectar les mesures sanitàries per a frenar l'expansió de la pandèmia de coronavirus.

La intervenció s'ha saldat amb 55 actes per infracció a la normativa 'anticovid' als assistents i als encarregats del local, altres quatre per incomplir la normativa de locals i una detenció per infracció a la Llei d'Estrangeria. Els agents han observat en un control perimetral en la carretera d'Ocaña que diferents ocupants de cotxes presentaven un mateix perfil de gent jove, no convivent i que procedien d'una altra localitat sense justificació per a accedir a la ciutat, segons un comunicat de la Policia.

Ha sigut en eixe moment, després de sancionar a alguns d'ells, quan una patrulla ha deixat passar a un cotxe per a poder seguir-lo, davant de les sospites dels efectius. Finalment, han arribat fins a una nau a on s'estava celebrant una festa clandestina amb jóvens en el seu interior.

S'ha demanat la clausura d'activitat del local

Immediatament, els agents han avisat a la resta d'unitats per a inspeccionar el restaurant, que estava tancat al públic, i una volta dins han trobat a més de 30 persones congregades que consumien begudes alcohòliques, escoltaven música alta i no portaven mascaretes.

A demés, durant la inspecció del local, els agents han intervingut altres vehicles que acudien a esta festa il·legal ajudats per un mapa amb les indicacions de la localització del lloc, que prèviament havien rebut de l'organitzador.

Finalment, els agents han detingut a un dels presents per infracció a la Llei d'Estrangeria i han posat 55 actes per no complir les mesures sanitàries, i altres quatre sancions administratives en matèria de locals públics i pel que s'ha sol·licitat la clausura d'activitat del local.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Godella reconeix el treball de l'Agrupació de Protecció Civil durant la pandèmia" "ATENCIÓ: Les persones que es vacunaran les pròximes setmanes en el territori valencià"