Amenaça a un vigilant que li va negar l'entrada a un centre comercial per no portar mascareta

Hauria avançat cap al vigilant girant amb gran violència una cadena de baules, amb la intenció d'agredir-li

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 23 anys, d'origen tunisià, com a presumpte autor dels delictes d'amenaces i resistència i desobediència a agent de l'autoritat, després d'amenaçar amb una cadena de baules al vigilant de seguretat d'un centre comercial que li va impedir l'entrada al mateix per no portar la mascareta de protecció obligatòria davant la pandèmia de la COVID-19.

Els fets van ocórrer el divendres, quan els agents, que realitzaven labors de prevenció de la seguretat ciutadana, van ser requerits per un vigilant de seguretat d'un centre comercial, el qual els va assenyalar a dos homes que fugien a la carrera, afirmant que un d'ells li acabava d'amenaçar girant amb violència una cadena de baules, amb la intenció d'agredir-li després d'impedir-li que accedís a l'establiment sense la mascareta.

Els policies van aconseguir interceptar al sospitós, qui en el moment de donar-li l'alt va fer posat d'agafar alguna cosa que portava en la butxaca i que va resultar ser una cadena de grans dimensions.

Per tot l'anterior, els agents ho van detenir com a presumpte autor dels delictes d'amenaces i resistència i desobediència a agent de l'autoritat. Este va oposar gran resistència, intentant en tot moment escapolir-se dels policies.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials i en situació irregular a Espanya, ha passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un pare retenia a la filla en València per obligar-la a casar-se" "Detingut a Castelló un jove per conduir sota els efectes de l'alcohol i agredir a un ag"