Detingut per huit delictes contra el patrimoni en Silla

Es tracta d'un xic de 22 anys i de nacionalitat espanyola

Detenci贸 del presumpte autor dels fets en Silla
Detenci贸 del presumpte autor dels fets | Gu脿rdia Civil

La Gu脿rdia Civil, dins dels servicis establits de manera permanent, en el marc del pla d'actuacions per a la prevenci贸 de robatoris amb for莽a tant en cases com establiments, ha detingut a un xic de 22 anys, de nacionalitat espanyola, per la seua implicaci贸 en 8 delictes contra el patrimoni en la localitat de Silla, en la comarca de l'Horta Sud (Val猫ncia).

A principis del mes de gener la Gu脿rdia Civil de Silla t茅 coneixement d'un augment significatiu de robatoris amb for莽a en la localitat, per aix貌 comen莽a una investigaci贸 encaminada a la localitzaci贸 del suposat autor, de qui se sospita que poguera ser resident en esta localitat. 

Fruit dels dispositius s'identifica a un home encaputxat que intentava accedir a un establiment de telefonia m貌bil, procedint a la seua detenci贸 despr茅s d'interceptar-lo quan intentava donar-se a la fugida. Despr茅s d'intervindre les ferramentes amb les que intenta accedir a l'establiment, s'observa com una d'elles l'havia furtat de dins d'un cotxe, despr茅s de fracturar la finestreta, moments abans. Despr茅s de ser posat en llibertat, este subjecte 茅s tornat a ser detingut per nous fets, esclarits amb una exhaustiva investigaci贸, i amb la col路laboraci贸 de Policia Local de Silla.

Per tot aix貌 s'ha pogut descobrir que esta persona havia com茅s, dos intents de robatoris en cases habitades, un d'ells en grau de temptativa, i un altre intent de robatori en un establiment de venda de kebab. Despr茅s de la seua segona detenci贸 se li han intervingut ferramentes que havien sigut sostrets d'un altre cotxe, amb el mateix modus operandi que en el vehicle anterior.

Modus operandi

Sempre de nit per a no ser vist per a fer els robatoris. Per tot aix貌 s'ha procedit a la detenci贸 d'un xic de 22 anys nacionalitat espanyola com a presumpte autor d'un total huit delictes contra el patrimoni, dos robatoris en empreses, dos dins de cases en grau de temptativa, i dos robatoris en dins de cotxes.


Les dilig猫ncies han passat a la disposici贸 del Jutjat d'Instrucci贸 n煤mero 3 de Carlet, en la comarca de la Ribera Alta (Val猫ncia).

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari