Uns pares descobreixen que la seva filla té un tumor cerebral després d'adonar-se que el seu somriure havia canviat

Es tracta de Megan, una xiqueta escocesa de només 7 anys
Imatge d'arxiu de Megan, la nena diagnosticada amb un tumor cerebral. | Daily Record

 

Jason i Charlene Evans, una parella de Glasgow, a Escòcia, es van adonar que alguna cosa havia canviat en el somriure de la seua filla Megan, de només 7 anys. No obstant això, mai s'hagueren imaginat que aquest detall de l'expressió de la seua fill amagava un tumor cerebral.  

I és que, malgrat ser un detall que molts no li hagueren donat importància, sí que va acabar alertant als pares de Megan. «Vaig notar que el seu somriure havia canviat un poc . Això era senyal que alguna cosa no anava bé», va explicar el pare de 34 anys al mitjà local 'Daily Record'. 

Dificultats en la parla i pèrdua de la vista 

Així doncs, i en veure este canvi en el somriure de la seua filla, la parella escocesa va decidir portar-la a l'hospital on, després d'examinar-la i realitzar-li diverses proves, l'equip mèdic va diagnosticar-li un tumor cerebral. No obstant això, els metges encara no s'expliquen com li va poder afectar el somriure. 

Per poder extirpar-li el tumor, la menor de 7 anys va haver de ser sotmesa a una complicada operació que va durar més de 12 hores. Com a conseqüència d'aquesta intervenció, Megan va patir dificultat per poder parlar i també va perdre la vista. 

Imatge de Megan després de l'operació de més de 12 hores. | Daily Record

Una campanya per finançar el tractament

Per sort, la menor va poder recuperar prompte la parla. No obstant això, no va passar el mateix amb la vista i, actualment, Megan només té una visió del 3%, amb la qual cosa s'ha vist obligada a aprendre el sistema de lectura i escriptura tàctil, és a dir, el braille.

Tanmateix, la menor ha de caminar amb l'ajuda d'un bastó. Per aquest motiu, Charlene i Jason han llançat una campanya a través de Facebook per recaptar diners i poder finançar així un tractament disponible a Alemanya perquè la seua filla recupere la vista i augmente la seua qualitat de vida.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"PELL DE GALLINA: El brutal gest de les preses quan han vist a Ana Quezada" "TRÀGIC: Mor a casa seua a Espanya, ningú se n'adona i l'acaben trobant així"