«A partir d'ara, haureu de fer-me la reverència», va dir la princesa Elionor, segons Jaime Peñafiel

«Quan hauré de fer el meu primer discurs?» hauria estat una altra de les declaracions de la xiqueta, segons Jaime Peñafiel
La princesa Elionor, en una imatge d'arxiu | Hola

La princesa Elionor ja ha fet els 'tràmits' per ser la futura reina d'Espanya. Tot i això, han de passar encara moltes coses perquè esta deixe de ser princesa i arreplegue el llegat del seu iaio, Joan Carles I, i del seu pare Felip VI. Elionor, però, és conscient en tot moment de l'alt càrrec que ocuparà.

És per això, justament, que la xiqueta hauria fet la següent advertència a dos companyes de col·legi. «D'ara endavant, haureu de fer-me la reverència», va etzibar la princesa, segons ha recollit Jaime Peñafiel a la seua columna setmanal a 'El Mundo'

  

Jaime Peñafiel, molt crític amb la casa Reial | Cedida

El Toisón de Oro, segons el Peñafiel, hauria estat el detonant de tot plegat. Aquest, de fet, assegura que la filla dels reis ha canviat totalment la seua actitud. «Dos mares de companyes de col·legi de la xiqueta 'toisonada' m'expliquen…», argumentava el periodista sobre la xicoteta Elionor. 

Peñafiel, així mateix, no s'arronsa i prossegueix: «No em sorprèn, ja l'hi va preguntar a la seua mare, el 2 de novembre de 2015: ‘Quan hauré de fer el meu primer discurs? Quan em faran la reverència?’». Finalment, el periodista, ja distanciat de la Casa Reial tot i que en el seu moment es va autodenominar com «juancarlista», va tancar l'article dient: «Em pareix que la convertiran en un monstre».

La versió que contradiu a Peñafiel 

Els informes escolars de la xiqueta, però, contrasten amb els arguments del periodista. De fet, els centres educatius de la princesa sempre han destacat que esta es comporta com «una xiqueta normal» i que no destaca la seua posició.

La princesa era, segons el relat dels professors, una bona amiga i companya. Veurem, doncs, si la columna del periodista provoca alguna mena de reacció a la casa reial o si, per contra, genera indiferència.

Letícia, víctima d'un periodista «juancarlista»

Des que el periodista va distanciar-se de la casa reial —va ser després de l'abdicació de Joan Carles I—, Jaime Peñafiel ha carregat contra els membres d'aquesta

Ja allunyat del sentiment monàrquic, considera a Felip VI un Cap d'Estat i dóna clares mostres de disconformitat amb Letícia

Letícia, en una imatge d'arxiu | Libertad Digital

Mai ha estat la nineta dels seus ulls. Des que es va anunciar que Felip s'havia compromès amb una periodista, el periodista va atacar amb constantment a l'asturiana. Tot i això, també és cert que la seua posició es va moderar després de l'abdicació de Joan Carles I.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"BRUTAL: Raquel Bollo contesta durament a les crítiques de 'Sálvame'" "FLIPA: Daniel, el jove que va fingir el seu segrest per un motiu sorprenent"