FGV recomana viatjar en silenci als usuaris per a disminuir el risc de contagi de Covid-19

La campanya ha sigut distribuïda en diferents suports informatius dins dels trens i tramvies en servici
Recomanen viatjar en silenci | Wikipedia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) recomana als usuaris de Metrovalencia i TRAM d'Alacant viatjar en silenci per a disminuir el possible risc de contagi de Covid-19 en els desplaçaments. L'empresa ha intensificat la campanya informativa sobre les recomanacions en vigor per als viatges davant l'actual situació provocada pel coronavirus.

Amb esta campanya, distribuïda en diferents suports informatius a l'interior dels trens i tramvies en servici, es recorda a les persones usuàries les recomanacions que cal tindre en compte a l'hora de fer desplaçaments en el transport públic.

Una de les recomanacions que s'ha afegit a la ja existents és la de viatjar en silenci, ja que «diferents estudis asseguren que no interactuar verbalment amb altres usuaris durant els desplaçaments disminuïx considerablement el risc de contagi del Covid-19».

Intesificació de la neteja

En la campanya també es recorda que és obligatòria l'ús de mascareta de protecció homologada durant tota l'estada i en tot moment dins de les instal·lacions de Metrovalencia i TRAM d' Alacant. FGV facilita la seua compra en diferents màquines automàtiques distribuïdes per les principals estacions de les dos xarxes.

També es recorda que els clients tenen a la seua disposició dispensadors d'hidrogel en els vestíbuls de les estacions i a l'interior de les unitats de metre i tramvia, i que cada tres minuts es renova «completament» l'aire dins de totes les unitats de l'empresa pública. Finalment, es recorda que FGV ha reforçat la neteja i desinfecció del material mòbil i les instal·lacions per a major seguretat en els desplaçaments.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La iniciativa de Xirivella per a donar protagonisme als xiquets del municipi" "Atenció: Confinament perimetral per a Nadal, l'última proposta de Sanitat"