Set localitats valencianes en les que es pot eixir del terme municipal per a passejar o fer deport

Se'ls ha permés per l'alta densitat de població o perquè el seu nucli urbà coincidix amb el d'altres poblacions
Set localitats valencianes a on es pot eixir del terme municipal per a passejar o fer deport | Marta

 

Set municipis del territori valencià han sigut autoritzats per a que el seu veïnat puga traspassar el límit del terme municipal per a passejar o fer deport durant esta crisi sanitària —els altres han de limitar-se al seu municipi—, amb la finalitat d'assegurar que es mantinguen les distàncies de seguretat durant eixes activitats.

 

Les restriccions a la mobilitat s'han trobat amb casos en els que l'alta densitat de població dificulta que es puga passejar sense aglomeracions o en els que el nucli urbà coincidix amb el del municipi del costat, motius pels que se'ls ha permés que, per a estes activitats en concret, puguen eixir del municipi.

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

Són les següents localitats, totes elles en la província de València:

 

Albalat dels Sorells, en l'Horta Nord

S'ha admés la sol·licitud de l'Ajuntament per a que es puga passejar o practicar deport per un tram de 386 metres del conegut com a 'camí de la mar', que comunica el nucli urbà amb la franja litoral i que transcorre per la pedania de Mahuella, pertanyent a la ciutat de València.

 

Benirredrà, en la Safor

Amb un terme municipal de només 0,4 quilòmetres quadrats i 1.592 habitants, està envoltat per la localitat de Gandia, i se li ha permés passejar o fer deport per una zona verda confrontant que pertany a Gandia, com el Camí de les Cases de l'Algar o el Camí de la Perdició.

 

Carcaixent, en la Ribera

S'ha autoritzat que els residents de quatre dels seus carrers (Font de la Falzia, Blasco Ibáñez, la Pedrera i el Barranc de la Barcella) puguen passejar o fer deport per l'entitat local menor de la Barraca d'Aigües Vives, pertanyent a Alzira, ja que estan separades del nucli urbà principal i se situen en el nucli urbà de la Barraca, sense cap separació.

 

Emperador, en l'Horta Nord

El poble més xicotet en extensió d'Espanya, amb 700 habitants i una superfície de 0,03 quilòmetres quadrats, té permés passejar o fer deport per espais limítrofs del terme municipal de Museros. «Si isquérem tots alhora pels nostres deu carrers, estaríem a menys d'un metre», assegura a l'alcalde, Alberto Bayarri.

 

Faura, en el Camp de Morvedre

Amb 3.600 habitants i una superfície de 1,6 quilòmetres quadrats, es troba envoltada per Benifairó de les Valls i pegada al final de Sagunt, pel que té permés els passejos o el deport per diferents espais d'eixes dos localitats confrontants, en una àrea delimitada per la CV-320.

Mislata, en l'Horta

Amb uns 22.500 habitants per quilòmetre quadrat, concentra la major densitat de població d'Espanya, raó per la que se li ha autoritzat a que es puga passejar i fer deport per 300 metres fora de la localitat: els que discorren pel Parc de la Capçalera fins al pont del Nou d'Octubre, en la ciutat de València.

 

Quartell, en el Camp de Morvedre

El seu terme municipal es troba dividit en dos àrees diferenciades que no estan comunicades directament: una a l'oest, que inclou el nucli urbà, i una altra més a l'est, que inclou el polígon industrial i zona verda de marjal. Se'ls han habilitat diferents zones de Faura i Sagunt per a que es puga comunicar el nucli urbà amb la marjal en els passejos.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram